Älska tills det gör ont


Love until it hurts and when it hurts, love some more. Love until you don’t care about the pain, until you stop expecting anything in return, until all that matters is loving that person the best way you can.


Tycker han om mig? - I skolan/när ni träffas

(Tycker han om mig? Detta visar han när ni träffas, t.e.x i skolan)
Att veta om någon tycker om en är svårt, speciellt om man inte kan läsa signaler. Här får du reda på en del utav de signaler som killar sänder ut när de träffar en tjej som de tycker om. Tänk på att dessa tecken är inte inviduella och kan variera ifrån person till person och vill du ha ett säkert svar så ska du alltid fråga personen, för då får du det bästa svaret.
 
Dessa signalerna sänder han ut om han gillar dig
 Han skiner upp när han ser dig -  Han blir helt enkelt glad att träffa dig, detta brukar man se tydligt på alla människor, sånt är svårt att dölja! 
Han söker ögonkontakt - Vill han ha ögonkontakt med dig, så är det för att han vill att du ska se honom. 
 Han "Knuffas", "Tetas", "Retas". - Ordspråket "Kärlek börjar alltid med bråk" har en poäng. Killar, när de gillar någon brukar oftast "Knuffas", "Retas och "Tetas" för att visa att de gillar någon. De vill helt enkelt ha kroppskontakt och detta fösöker de få genom att retas.
 Han letar efter dig - Om han letar efter dig när han kommer in i ett rum så är det ett gott tecken, han vill ha dig nära!
 Han kommer ihåg saker du sagt till honom - Bra, bra, bra tecken! Han vill komma ihåg saker som du har sagt till honom och därför gör han det!
 Han väntar - När ni har pratat klart om ett samtal så säger han inte bara hejdå utan försöker förbrilt hitta på något annat och prata om, detta är ett bra tecken!
 
 
Dessa signalerna sänder han ut om han inte gillar dig
Han undviker dig - Om du märker att han har sett dig, men inte har hälsat, gett dig ett leende och helt enkelt går/springer därifrån, detta är då ett tecken.
Han undviker ögonkontakt - Han vet att du är i närheten, du ser det på honom. Om han inte söker ögonkontakt, så är detta ett dåligt tecken.
 
Kom ihåg! Alla killar är inte likadana. Söker han inte ögonkontakt med dig kan det bero på att han är blyg.
Med det är stor skillnad på att göra det medvetet och att göra det omedvetet. Du kommer märka på honom om han gillar dig eller inte.
 
Här kan du också göra ett test för att se om han gillar dig: http://www.quizme.se/test/gillar-han-dig_2476/
 
 
 
 
 

Tycker han om mig? - På dejt

 (Detta visar han när ni är på dejt)
 
 
Tycker du om en kille fast du inte riktigt vet vad han känner för dig? Det bästa svaret får du om du bara frågar honom! Men vi vet alla att det finns de killar som inte vågar berätta sina känslor rakt ut, trots att man frågar, då kan man kolla på dessa tipsen.
(Tänk på att i denna bloggen skriver vi alltid vad som är det vanligaste och inte just vad som är inviduellt för din kille)
 
Tecken på att han är intresserad av dig
 Han söker ögonkontakt - Han vill visa för dig att han tycker om dig, därför söker han ögonkontakt med dig och vill bli sedd. Han vill fånga din uppmärksamhet
Han frågar saker och ger utvecklande svar - Detta är alltid ett gott tecken, han vill veta saker om dig och han vill att du ska veta saker om honom. Han vill helt enkelt lära känna dig.
Han fixar sig - Även ifall det sägs att tjejer är de som fixar sig mest så gör killar det också. Har han fixat till sig inför er dejt eller ser han ut som vanligt? Om han har fixat sig är det ett gott tecken. Om han tillexempel fixar till sitt hår, sin skjorta när ni är på dejt ger detta en ännu bättre signal. Han vill vara snygg inför dig och han vill att du ska tycka att han är snygg.
 Han är nervös - Om han pratar fort, kanske nästan för förmycket. Han pillar på saker på bordet medans han pratar och han blinkar ofta. Detta visar att han är nervös och att han vill göra ett gott intryck på dig. Om han tappar fattningen om saker och ting är det ännu bättre.
 Han upptäcker småsaker - Om han upptäcker småsaker på dig, tillexempel smulan vid din mun eller luddet på din tröja så betyder det att han har spanat in dig. Om han dessutom erbjuder sig själv att ta bort dessa sakerna så är det för att han vill ha lite kroppskontakt, vilket är bra.
 Han sitter med kroppen vänd mot dig - Sitter han med kroppen vänd mot dig är detta ett bra tecken, han vill alltså att du ska se honom.
 Han har flyttat dig närmre - Om du märker att han har flyttat sin stol lite närmre bordet medan ni pratat, eller att han har lagt sin hand lite längre fram på bordet, så är detta ett gott tecken, han är intresserad av dig och vill gärna ha kroppskontakt.
 Han ler ofta  - Är det så att han ler ofta? Då tycker han om dig, ju oftare han ler, desto bättre!
Hans pupiller vidgas - Ja, det låter konstigt, men så är det med både män och kvinnor, vidgas våra pupiller säger det att vi har intresse för personen framför.
 Han ger dig komplimanger - Detta är ett gott tecken, om det verkar som om han menar dem.
 
 
Detta kan vara tecken på att han inte är intresserad av dig
 Han korsar sina armar när ni pratar - Detta ger ett tecken av att han inte vill ha dig närmre.
 Han medvetet undviker ögonkontakt med dig - Är man intresserad av någon så söker man oftast ögonkontakt, man vill helt enkelt bli sedd, men inte den här killen.
Han ger korta svar och ställer inga frågor - Om så är fallet så vill han inte att du ska veta någonting om honom och han vill inte ha reda på någonting om dig heller.
Han vänder ofta bort huvudet - Detta är ett solklart tecken på att han inte är intresserad, detta ger alltså ett tecken på att han letar efter någon mer intressant i rummet ni befinner er i.
 
 
 
Kom ihåg! Alla killar är inte likadana. Söker han inte ögonkontakt med dig kan det bero på att han är blyg.
Med det är stor skillnad på att göra det medvetet och att göra det omedvetet. Du kommer märka på honom om han gillar dig eller inte.
 
Här kan du också göra ett test för att se om han gillar dig: http://www.quizme.se/test/gillar-han-dig_2476/
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Skaparen

 
 
Snabbinfo
Namn: Lii Ahlin
Ålder: 18
Stad: Karlskrona
Jobb/Skola: Studerande, Estetiska programmet inriktning teater.
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön
Längd: 158cm
Stjärntecken: Vågen
Civilstånd: Singel
Favoritfärg: Rosa
Favoritnummer: 11
Favoritartist: Håkan Hellström
Favoritmat: Spaghetti och köttfärssås
Favoritdricka: Mjölk
 
Om Lii Ahlin
Hej! Jag heter Lii Ahlin och driver denna bloggen med alias Princess Lilla Lii. Om du undrar varför jag kallar mig själv just så ska du läsa på "info om bloggen" som du hittar här. Jag är en feminist på 18 höstrar som ägnar sin fritid åt att fantisera, tänka, skriva och leva. När jag inte har tid med min fritid, vilket jag oftast inte har, så går jag på Törnströmska Gymnasiet i världens tråkigaste stad, Karlskrona. Där går jag på Estetiska programmet med inriktning Teater. Mina framtidsplaner är att ta studenten, flytta upp till göteborg och studera för att bli inredningsarkitekt. 
 
Jag bor i ett "litet" hus med min mamma, pappa och mina två bröder som jag älskar mest i hela världen. Mina favoritintressen är att kolla på film, spela teater, skriva, fotografera, shoppa och gymma. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt aktiv påhittig tjej som älskar att göra spontana saker.
 
Nu kanske en del av er tycker att jag verkar leva i en såkallad "dröm värld", att jag är en väldigt lycklig lottad tjej. Men det har inte alltid varit så och jag kämpar fortfarande idag, varje dag för att hålla upp den barriär som jag så väl har byggt upp. Ni tänker, 18år, det är ingenting, ditt liv har inte ens börjat än, men jag har varit med om så mycket skit som en vanlig 50-åring inte har varit med om. Jag har blivit sviken, bortvald, blivit stampad på, varit mobbad och fått mitt hjärta krossat och så mycket, mycket värre saker. Men jag står här idag och jag är stolt, Jag är stolt över att vara jag och jag kan stolt säga att jag är en överlevare.
 
Jag, Lii Ahlin är en överlevare och det ska vi se till att du också kommer bli.
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Hej och välkommen!
Du har kommit till träningsbloggen LillaLii.se. Bloggen som blandar kultur med träning.

Jag som driver denna bloggen heter Lii Ahlin. Jag är en kulturgalen tjej som främst älskar att träna och spela teater, men även att fotografera och skriva. Lii är en sådan tjej som när hon väl har bestämnt sig för någonting så går det inte att stopppa henne, hon slutar inte förens hon fått det hon vill uppnå. Ni får följa mig genom vått och torrt; på mina galna, spontana roadtrips ut i världen, på mina konstiga, tappra försök att åstakomma något i köket och mot vägen till att bli vuxen. Allt detta blandas med vardagssaker såsom gympass, löparrundor, kostutbildningar och mycket, mycket mer! Hoppas det smakar!


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!  2013
  Juli
  Augusti
  September
  Oktober
  November
  December

  2014
  Januari
  Februari
  Mars
  April
  Maj
  Juni
  Juli
  Augusti
  September