Razberi Kicker utan hallon

Så himla fint väder idag också! Har varit ute på långpromenad med Anna och hjälpt henne och dela ut reklam. Helt okej såhär i sommarvärmen. För sommarvärme, det tycker jag att man kan kalla det!
Drinken som jag blandade igår fick jag förfrågningar på, så jag tänkte lägga ut receptet åt er och skapa en ny drink-kategori! (Så att jag kan dela med mig utav alla drinktips!)
Denna drink har inget namn eftersom att jag i princip tog vad jag hade hemma just nu, men den är ungefär som en "Razberi Kicker" utan själva hallon-vodkan. Riktigt god faktiskt!

Recept:
1 1/2 oz Vodka
3 oz Cranberry Juice (tranbärjuice)
1 splash Sprite/fruktsoda/7up
Hur varmt har det varit hos er idag?

Sommarvärme

Såhär ser det ut hos mig just nu. En kall drink och massa bartender plugg i solstolen.
På bartender skolan i magaluf i juni så kommer vi få blanda hundratals drinkar men det är egentligen bara 51 stycken som vi måste kunna utantill (och det tycker jag är mycket...!). Så det är bara att börja plugga så man får några fria dagar nere i magaluf till sol och bad och massa shopping och såklart fester.
 
Denna drinken som jag blandade var bländande god. Vilken är eran favoritdrink?
 

Jag har vunnit en novelltävling!

Idag går jag med huvudet högt och ett brett leende på läpparna. Oslagbar, det är rätt ord. Så känner jag mig idag. FÖR JAG HAR VUNNIT ÄNNU EN NOVELLTÄVLING! 
Helt sjukt. Novellen som jag har skrivit heter "Ett slag av kärlek" och kommer publiceras i Sommar Editionen utav Julia-tidningen som säljs i affärer över hela landet. Snacka om stolt! 
Oslagbar, det är rätt ord, så känner jag mig idag. 

A flower blossoms for its own joy.

Lite fler bilder från göteborg, älskar dessa. Helt fantastiska enligt min synpunkt :)
 
 

Det bästa man sett på väldigt länge

Kan man vara mer in love i någonting annat än Keela? Och detta gjorde ju bara mig och alla andra så himla dö kära! 
Hon snackar om fördelarna om att inte ha ett Tight Gap som alla snackar om att de vill ha. Snacka att boosta självförtroende på hela svenska folket!
YOU GO KEELA!  Här är hennes blogg föressten. Så fantastisk.
 

Innan jag dör vill jag..

 
 

The power of photoshop

Några utav er har frågat hur mycket jag egentligen redigerar mina bilder. Den här förvanligen är dock väldigt, väldigt överdriven då jag inte alls brukar redigera såhär mycket, men jag ville liksom att svanen skulle få en lite mer drömmande omgivning. Tycker ni att jag lyckades?
 
 

Mjölk: Hur viktigt är det egentligen?

Du kanske någon gång har undrat när du varit utomlands varför man inte kan få mjölk till maten eller varför den smakar så otroligt illa utomlands? 1. De dricker inte mjölk. 2. Det är oftast getmjölk som serveras, om det överhuvudtaget finns alls. Visste du att vi i norden dricker mest mjölk i hela världen? Nå, nu kanske du fått svar på dina ovanstående frågor, men mjölk är det nödvändigt eller helt enkelt bara gott?
 
Mjölk ska egentligen bara drickas utav barn, alltså de människor som växer eftersom att mjölk innehåller näringsämnen som är bra för skelettet. Man brukar också få höra att vuxna inte behöver dricka mjölk alls, vilket på svenskmjolk.se anser som icke sant (men de kanske bara är ett säljningsknep? om någon vet, kommentera då!) Men att vi i norden dricker så mycket är inte bra då allt fler blir laktosintoleranta idag.
 
Varför jag själv valde bort mjölk är en enkel fråga att besvara. Jag själv har druckit mjölk i hela mitt liv, det är praktiskt taget det bästa jag vet och någonting som jag drack varje dag, jag kunde dricka ett helt mjölkpaket, själv per dag! Men vet ni hur mycket kalorier mellanmjölk innehåller egentligen? 45 kcal per dl! Det innebär att du hade istället kunnat äta en riskaka och bli mättare, om man dessutom drack så mycket som jag, d.v.s 1 liter, 450 kcal. Det kan vara en hel måltid, nästan, beroende på ditt energiintag. Dessutom är det väldigt fattigt på protein (som man behöver om man vill bygga muskler) 3,5g/100g (jämför med tonfisk som innehåller 18g/100g) Det är helt enkelt inte värt det ansåg jag. Så nu dricker jag nästan bara mjölk en gång i veckan, ett glas.

Men ni avgör själva. Är mjölk nödvändigt eller bara gott?
 
 

A fantasy

Fler bilder som jag tog i göteborg kommer upp snart!
 

Vad gör Lilla Lii i Göteborg?

Eftersom att det ännu inte är någon som har gissat rätt på vad jag gör i göteborg denna helgen så tänkte jag att jag kunde ge er en liten letråd! Letråden är den här bilden ovanför!
 
Någon som vågar gissa vad jag gör i Göteborg denna helgen?
Rätt svar vinner en länkning i min blogg och visas för över 250 personer per dag i en hel vecka, så gissa på!

Innan jag dör

 
 

Vardagslycklig

Vardagslycklig, det är precis så som jag känner mig nu. Vardagslycklig? Finns det ens något som heter så? Nu finns de det. Vardagslycklig, det är ungefär som livsglädje fast ändå inte. Man är lycklig, fast inte hela tiden utan bara under enstaka tillfällen under vardagen så kan man stanna upp ibland och känna den där pirrande glädjen i magen, det är.. Ja, då är man vardagslycklig!

Det plingar till i min ficka. Jag tar upp telefonen. Det står hans namn på displayen. Han som gör mig lycklig. Det spelar inte någon riktig roll vad han skriver, bara att han skriver spelar roll. Jag är inte kär i honom eller nått, det är bara det att han gör mig så himla lycklig, det är det som spelar roll. Han som gör mig så himla vardagslycklig, han spelar roll.
 

Rabattkod: Stronger.se

TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME. För mig är utseende väldigt viktigt oavsett om jag ska på gala eller vara i skolan och ha de rätta kläderna är också viktigt. Även när det gäller gymmet och varför inte ha en peppande rolig text på kläderna också?

Stronger.se är en utav mina favosidor när det gäller träningskläder. De har kläder till både killar och tjejer och om jag hade råd skulle jag köpa upp hela deras sortiment helt själv. Snygga och peppande texter samt till ett väldigt bra pris tycker jag!

Och nu har jag dessutom fått en rabattkod som ger er 10% rabatt på hela sortimentet! Är inte det kalas bra? Slå in ''lahlin10'' (litet L) i kassan så dras rabatten där. Trevlig shopping!

Roadtrip to GBG men vad ska jag göra?

Bilder från frukosten igår och det sena gympasset!
Idag blir det att åka upp till götet, eller som ni andra kallar det GBG eller göteborg. Hela helgen stannar jag. Vad exakt jag ska göra där är faktiskt lite hemligt, så jag tycker att ni ska få suga på den karamellen lite till. Till lördag tror jag, sen så berättar jag vad det är jag gör där uppe!
 
Vad tror ni att jag ska göra i Göteborg? 
Rätt svar vinner en länkning i min blogg!

Wanties from fitnessguru

Källa
Detta är vad jag suktar efter just nu på fitnessguru! 
 
Workoutlog (149:- ) Workout Log är det perfekta hjälpmedlet för att hjälpa dig följa din utveckling under hela träningsåret. De atleter som lyckas är de som loggar varje träningspass. Din träningsdagbok kommer att bli ditt facit över vad som fungerar i din träning och där alla 200-sidor har gott om utrymme för att logga alla dina övningar, set, reps, kardio, näringsintag som kosttillskott och för att betygsätta ditt pass. Ett superbra tillbehör till din träning!
 
HEAT PACK, fettförbrännare dag&natt (499:- ) One Heat A.M är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning och energi under dagen samtidigt som ditt sockersug elimineras. One Heat® A.M. passar dig som vill ha bästa möjliga förutsättningar för att fullfölja en planerad diet med en bibehållen hög metabolism och energi. One Heat P.M. är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning under nattsömnen. Formulan innehåller ämnen som ökar fettförbränningen och bidrar till muskelåterhämtning under natten. Den unika formulan är helt koffeinfri, stör inte nattsömnen och verkar inte vätskedrivande. One Heat® PM är perfekt för dig som vill förbättra dina förutsättningar för de timmar på dygnet du själv inte kan påverka genom smarta kostval eller träning. För maximal fettförbränning under hela dygnets 24 timmar!
 
Organic Peanut Butter, 350g (69:- ) Peanut Butter tillverkas enbart av certifierade ekologiska jordnötter, en nypa havssalt och förnyelsebar energi. Receptet är lika underbart gott som det är enkelt; de bästa jordnötterna väljs ut från de gårdar där jordnötterna är som absolut bäst vid produktionstillfället, de rostats under låg temperatur och en nypa havssalt tillsätts. Jordnötssmör har blivit populärt bland tränande och hälsomedvetna tack vare dess höga innehåll av fibrer, protein och antioxidanter samt dess mättande effekt. Peanut Butter passar dig som vill ha det absolut bästa jordnötssmöret på marknaden med hög halt fullvärdigt protein, antioxidanter och reservatrol. Mums, jordnötssmör!
 
One Beauty, hårhud&naglar, 36 kapslar (299:- ) One Beauty® är framtagen för att främja ung och vacker hud, hår och naglar. Genom att återfukta huden inifrån och ge den noga avvägda mängder nyckelämnen så optimeras cellföryngringen samt tillväxen av nytt hår och naglar.

Allting finns att hitta på fitnessguru.com
Vad vill du ha för att förbättra din träning just nu?
 

 


 
 
 
 
Follow on Bloglovin

Hej och välkommen!
Du har kommit till träningsbloggen LillaLii.se. Bloggen som blandar kultur med träning.

Jag som driver denna bloggen heter Lii Ahlin. Jag är en kulturgalen tjej som främst älskar att träna och spela teater, men även att fotografera och skriva. Lii är en sådan tjej som när hon väl har bestämnt sig för någonting så går det inte att stopppa henne, hon slutar inte förens hon fått det hon vill uppnå. Ni får följa mig genom vått och torrt; på mina galna, spontana roadtrips ut i världen, på mina konstiga, tappra försök att åstakomma något i köket och mot vägen till att bli vuxen. Allt detta blandas med vardagssaker såsom gympass, löparrundor, kostutbildningar och mycket, mycket mer! Hoppas det smakar!


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!  2013
  Juli
  Augusti
  September
  Oktober
  November
  December

  2014
  Januari
  Februari
  Mars
  April
  Maj
  Juni
  Juli
  Augusti
  September