Studentkryssning

Vi åkte ju på studentkryssning för någon helg sedan med Fun Cruisers. Ojojoj, vilken helg säger jag bara.. och det var inte ens alkoholens fel, för det mesta iallafalll. Att Tove ramlade ner för en trappa (?) och skrapade upp hela knäet, armbågen och fick ett jack i huvudet... mja... det var nog alkoholens fel.. Men att My fick superont i magen och att vi inte fick någon hjälp ombord trots att hon låg i korridoren och inte kunde resa sig upp, det skyller jag bara på Fun Cruisers faktiskt. Personalen ombord var ju helt inkompetenta verkade det som, eftersom att de sa till henne att hon skulle gå och lägga sig för att de trodde att hon var full trots att jag försökte intala dem att det faktiskt inte var det som var problemet. 
Och sen fick Tove inte ut sin väska heller... och efter att vi kommit i land hade vi världens sjukaste efterfest med vakterna, men det är en annan historia! 
 
Trots all denna kaos hade jag faktiskt en riktigt bra kryssning med mina fina vänner och jag fick även nya vänner som jag nu sedan ska åka till Sweden Rock med, riktigt roligt!
En Studentkryssning är något i livet som ni inte får missa!
 

Kommentarer
Ida och Amanda säger:

snygg blogg!!❤

Svar: Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir!
Lii Ahlin

2014-04-03 | 19:36:50
Bloggadress: http://idaoamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback