favvis appar

En läsare frågade ifall jag kunde skriva ut vilka appar jag använder för att förbättra min träning. Det finns så många appar jag använder när det gäller träning men jag tänker ta upp de viktigaste, som jag använder varje dag och som för mig är mycket nödvändiga.
Alla appar finns tillgängliga på appstore.
My Fitness Pal är en utav de träningsappar som jag använder dagligen. Jag älskar den här appen eftersom att den kan hjälpa mig att hålla koll på hur mycket kalorier jag får i mig varje dag. Till skillnad från andra kaloriräknare kan My Fitness Pal scanna streckkoder från livsmedel för att få reda på exakt hur många kalorier ex en dl innehåller utan attt jag behöver skriva in något själv! Ger den 4 stjärnor av 5 eftersom att jag hade velat ha en app som kunde göra allting för min träning, dvs logga träningar utan att jag behöver skriva in något, räkna kalorier och inte behöva ha massa appar som kan anslutas till varandra.
 
Pacer är min mobila stegräknare som räknar varje steg jag tar varje dag - så länge jag har mobilen på mig. och eftersom jag är beroende av min telefon behöver jag ingen annan stegräknare. Denna appen har allting som jag vill att en stegräknare ska ha - och mer! Den hjälper mig även att sätta upp egna mål som att t.ex gå 10 000 steg per dag och påminner mig när jag har suttit stilla för länge. Ger den 5 stjärnor av 5 för dess intelligens.
 
 
 
RunKeeper, denna appen använder jag alltid till mina morgonlöpningsrundor eftersom att den räknar ut hur långt jag springer, på hur långt tid jag gör det, hur många kalorier som jag gör av med och vad min genomsnittliga tid ligger på (km/h). Man kan även se hela rundan man sprungit på en karta. Denna app går att ansluta till andra appar såsom My Fitness Pal exempelvis. Jag ger den 5 av 5 stjärnor eftersom att denna app har faktiskt ingenting som jag saknar, den är helt enkelt komplett och ett underbart komplement till träningen!
 
MapMyWalk använder jag som ett komplement till RunKeeper för att hitta nya rundor att springa/gå då jag gillar att röra mig på nya ställen och inte bara springa samma runda hela tiden. De flesta använder dock enbart denna eftersom att den har så många funktioner. Jag gillar den också men har på något sätt fastnat på RunKeeper som jag känner mig bekväm med. Jag ger denna 5 av 5 eftersom att den inte saknar några funktioner alls! Ett bra komplement till morgonlöpningen!
 
Vilka appar använder ni för att förbättra er träning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback