Morgonrutin

Min morgon brukar oftast starta så som ovan (bild), med en kopp av Tiny Tea, 3 One Heat A.M kapslar och ett stort glas vatten. Sen tar jag en promenad eller gör min morgonlöpning. Oftast på en halvmil (eftersom att jag gillar att sova lite längre, haha). När jag kommer tillbaka så blir det oftast en större frukost med havregrynsgröt och sen blir det vidare till jobbet (eller vad jag nu har för planer inför dagen).
 
Denna rutinen har jag kört på rätt länge nu och jag känner att den funkar för mig. Tidigare hade jag ingen rutin och morgonen blev därför oftast väldigt stressig för mig. Jag behövde då ta mig upp 2 timmar innan jag kunde gå hemifrån för att hinna med allting jag skulle göra. Nu går jag upp 1,5 timmar innan jag ska dra (och då hinner jag också med min morgonlöpning, det gjorde jag inte tidigare!) Fantastiskt att rutiner kan förändra så mycket för en. 
 
Har ni någon morgonrutin? Hur ser den ut i så fall? 
 

När tallriken är för liten

Stekt kyckling, Gurka, Tomat, Sharonfrukt, Paprika, Majs, Champinjoner och gröna bönor.
Gårdagens middag såg ut såhär, otroligt smarrigt! men jag har verkligen börjat känna nu med mitt nya kostschema och allt att tallrikarna jag har hemma inte räcker till. Denna tallriken jag har på bilden är ändå lite större än normalstora tallrikar och jag känner ändå att den är för liten. Nu när jag dessutom är i flyttar-tankar så ska jag köpa nya tallrikar och jag lutar väldigt mycket mot att köpa mig fyrkantiga. 
Denna fredagskväll bär det för övrigt av till gymmet för ett armpass, eftersom att jag ska jobba tidigt imorgon.
 
Någon som har något tips på några stora fyrkantiga tallrikar? 
 

 

Wednesday Beauties: Hårprodukter

Onsdag, onsdag, onsdag! Ni vet vad det betyder - förslag på beauties produkter! Denna onsdagen så ska det handla om mina favorit produkter som jag använder till håret. Det finns betydligt fler än dessa som jag tycker om, t.e.x leave in conditioner och håroljor, men jag tänkte fokusera på stayling denna veckan, så tar vi det andra någon annan gång!
Jag är inte ett jätte fan utav hårspray utan jag tupperar det hellre eller använder hårnålar för att hålla håret på plats då jag tycker att spray är så svårt att få ut ur håret utan att vara tvungen att schampoonera. 
 
Proffs Super Strong Hairspray - Denna används mest till mina håruppsättningar eftersom att den håller håret på plats i flera timmar. Enda nackdelen är att håret blir jätte stelt och går inte att "rubba". Håret är ungefär som svinto om man försöker att kamma ur det istället för att schampoonera bort vevan. 
4/5
 
Schwarzkopf got2b 2 sexy Hairspray - Detta är den absoluta favoriten i samlingen! Köpt hem denna hur många gånger som helst och jag använder den väldigt flitigt, främst till mina vardagsfrisyrer som oftast bara brukar bestå av utsläppt hår. Hårsprayen får håret att lukta Jordgubbar!! Mumma! Sprayet är inte anpassat för jätte stark effekt som sagt och håller därför inte till uppsättningar utan endast lite volym. Effekten försvinner ganska snabbt men lukten stannar kvar. 3/5
 
Proffas Super Finish Shine Spray - Denna är superbra när man vill lägga till extra glans till sitt hår. Den luktar gott också. "Tyvärr" så är mitt hår redan glansigt/oljigt nog så jag behöver egentligen inte denna, men det är en super bra produkt som jag har hört gynnat många! 3/5
 
Vad använder du för hårspray?

Bästa brödet att äta om du tränar

Jag har fått många frågor angående brödet som jag äter. (Se bild ovanför). Brödet jag äter är ett fullkornsbröd som heter Rågbröd och har märket Ica Basic.Jag brukade inte gilla och äta mörkt bröd förut, tills jag hittade detta. Både jag och min bror tränar väldigt mycket och vi anser båda två att detta är det godaste och bästa brödet att äta om man tränar, eftersom att en enda brödskiva gör en mätt och full på energi (till skillnad från tillexempel en pågenlimpa då man behöver äta 5 skivor för att bli mätt)
Det enda dåliga är att en förpackning endast innehåller 8 skivor och det blir dyrare i längden, men det kan det vara värt. En skiva innehåller 125 kalorier. 
Jag kan verkligen rekommendera detta brödet då jag äter det varje dag! 5/5
Vad äter ni för bröd?
 
Follow on Bloglovin

Hej och välkommen!
Du har kommit till träningsbloggen LillaLii.se. Bloggen som blandar kultur med träning.

Jag som driver denna bloggen heter Lii Ahlin. Jag är en kulturgalen tjej som främst älskar att träna och spela teater, men även att fotografera och skriva. Lii är en sådan tjej som när hon väl har bestämnt sig för någonting så går det inte att stopppa henne, hon slutar inte förens hon fått det hon vill uppnå. Ni får följa mig genom vått och torrt; på mina galna, spontana roadtrips ut i världen, på mina konstiga, tappra försök att åstakomma något i köket och mot vägen till att bli vuxen. Allt detta blandas med vardagssaker såsom gympass, löparrundor, kostutbildningar och mycket, mycket mer! Hoppas det smakar!


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!  2013
  Juli
  Augusti
  September
  Oktober
  November
  December

  2014
  Januari
  Februari
  Mars
  April
  Maj
  Juni
  Juli
  Augusti
  September