Morgonrutin

Min morgon brukar oftast starta så som ovan (bild), med en kopp av Tiny Tea, 3 One Heat A.M kapslar och ett stort glas vatten. Sen tar jag en promenad eller gör min morgonlöpning. Oftast på en halvmil (eftersom att jag gillar att sova lite längre, haha). När jag kommer tillbaka så blir det oftast en större frukost med havregrynsgröt och sen blir det vidare till jobbet (eller vad jag nu har för planer inför dagen).
 
Denna rutinen har jag kört på rätt länge nu och jag känner att den funkar för mig. Tidigare hade jag ingen rutin och morgonen blev därför oftast väldigt stressig för mig. Jag behövde då ta mig upp 2 timmar innan jag kunde gå hemifrån för att hinna med allting jag skulle göra. Nu går jag upp 1,5 timmar innan jag ska dra (och då hinner jag också med min morgonlöpning, det gjorde jag inte tidigare!) Fantastiskt att rutiner kan förändra så mycket för en. 
 
Har ni någon morgonrutin? Hur ser den ut i så fall? 
 

Kommentarer
Jackie säger:

Åh, morgonen kan vara den bästa tiden på dygnet! Förutom att ta sig upp ur sängen (vilket jag tycker är jättejobbigt!) så älskar jag morgonen. Sätta sig med en kopp té och ta sina vitaminer, läsa tidningen/hålla sig uppdaterad. Träna, duscha, äta frukost, kolla social media och sen iväg till skola/börja plugga hemma. Det är väl ungefär vad jag försöker att hålla mig till i alla fall, men ibland blir jag lat och spenderar alldeles för många timmar med social media :P

2014-12-19 | 20:55:10
Bloggadress: http://wondertjes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback