Wednesday Beauties: Hårprodukter

Onsdag, onsdag, onsdag! Ni vet vad det betyder - förslag på beauties produkter! Denna onsdagen så ska det handla om mina favorit produkter som jag använder till håret. Det finns betydligt fler än dessa som jag tycker om, t.e.x leave in conditioner och håroljor, men jag tänkte fokusera på stayling denna veckan, så tar vi det andra någon annan gång!
Jag är inte ett jätte fan utav hårspray utan jag tupperar det hellre eller använder hårnålar för att hålla håret på plats då jag tycker att spray är så svårt att få ut ur håret utan att vara tvungen att schampoonera. 
 
Proffs Super Strong Hairspray - Denna används mest till mina håruppsättningar eftersom att den håller håret på plats i flera timmar. Enda nackdelen är att håret blir jätte stelt och går inte att "rubba". Håret är ungefär som svinto om man försöker att kamma ur det istället för att schampoonera bort vevan. 
4/5
 
Schwarzkopf got2b 2 sexy Hairspray - Detta är den absoluta favoriten i samlingen! Köpt hem denna hur många gånger som helst och jag använder den väldigt flitigt, främst till mina vardagsfrisyrer som oftast bara brukar bestå av utsläppt hår. Hårsprayen får håret att lukta Jordgubbar!! Mumma! Sprayet är inte anpassat för jätte stark effekt som sagt och håller därför inte till uppsättningar utan endast lite volym. Effekten försvinner ganska snabbt men lukten stannar kvar. 3/5
 
Proffas Super Finish Shine Spray - Denna är superbra när man vill lägga till extra glans till sitt hår. Den luktar gott också. "Tyvärr" så är mitt hår redan glansigt/oljigt nog så jag behöver egentligen inte denna, men det är en super bra produkt som jag har hört gynnat många! 3/5
 
Vad använder du för hårspray?

Kommentarer
Lydia Elstig säger:

Har en massa olika!

2014-12-04 | 14:31:38
Bloggadress: http://lydiaelstigs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback