Göteborg nästa - intervju

Är galet trött. Har just kirrat biljetten upp till göteborg för intervjun till högskolan. Vet ni att det kommer ta mig ungefär 4 timmar upp till göteborg, 400 kronor fattigare + 300 till för lärarkostnaderna, men det är väl värt det när det är en framtid som står på spel. 
Jag är nervös. Tänk om de inte gillar mig? För en gångs skull bryr jag mig om vad folk tycker. Tänk om jag inte är tillräckligt bra? Det kommer kanske knäcka mig helt, tro att jag inte duger till något. För att vinna måste man satsa, är det inte så folk säger? Man måste dö några gånger innan man kan leva. Jag är så galet nervös. Jag skulle valt journalist yrket istället. Då hade jag iallafall vetat att jag räckte till. 
Nu måste jag sova. Många kramar på er.

Kommentarer
Jennah - film, tv-spel, böcker! säger:

Jag har insett att vad man än väljer kommer man inte riktigt undan de där stunderna ändå. Alla de där stunderna då man ska göra något viktigt, något man antingen klarar eller inte, något man kan lyckas med men också sabba totalt (uppkörningen till körkortet, första dagen på jobbet, intervjuer av olika slag...). Vad som än händer är det över imorgon brukar jag tänka :P lycka till!

2014-05-14 | 13:17:53
Bloggadress: http://kulturjennah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback