Magaluf Reunion 2014

Denna veckan har varit hektisk med både jobbsökande, träning och MAGALUF REUNION 2014! Hade helt glömt bort att skriva i bloggen att jag skulle till Magaluf Reunion i onsdags, så därför blev det lite hastigt helt tyst ifrån mig. Ledsen för det, men magaluf reunion var awesome! 
 
 
Kommer ihåg att våra lärare från barskolan i somras snackade om att vi skulle ses på reunion i höst allihopa. Då kändes det så långt bort och nu är det redan över... Haha! 
Magaluf reunion är en PartyKryssning som går varje höst från Stockholm till Tallinn och tillbaka för de som brukar vara i Magaluf om somrarna, eller för de som bara gillar att festa gärnet. I år hade de dessutom slagit ihop magaluf reunion och Ayia Napa Reunion så det var ännu mer partyfolk, vilket var awesome. Dessutom var några utav årets paradise deltagare där, bland annat Kian, Paulina Paow Danielsson, Michelle och Nathalie. Både Paow och Kian träffade vi i Magaluf under sommaren, väldigt trevliga!
Men första kvällen/natten var ju inte galet rolig för mig eftersom att jag vid ett tiden märkte att jag tappat bort mitt Bankkort, lite panik. Så jag gick runt och letade efter det hela natten men återfick det sedan under dag nummer 2. I övrigt så var det grymt kul att återse alla från Barskolan, lärare såsom elever och att nu ha varit i Tallinn är också coolt. 
 
Är ni intresserade utav att se hur kul vi hade det? Kolla på videon nedanför!
 
Har någon utav mina läsare kanske varit på Magaluf Reunion tidigare?

Kommentarer
Annika säger:

Hej! Nu är veckans blogg avslutad. Ta och kika in om du vann. Annars är det bara att delta igen! :)

http://blogofphoto.webblogg.se/2014/november/veckans-blogg-vinnare-ny-omgang-2.html#comment

2014-11-17 | 15:51:39
Bloggadress: http://blogofphoto.webblogg.se
Boel säger:

Vad roligt :D
Sv: Tack!

Svar: Ja, jätte roligt faktiskt! :D
Lii Ahlin

2014-11-18 | 09:54:23
Bloggadress: http://boelish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback