workworkworkwork

Det blev en jobbig jobb lördag! Men får man cash så är det ingenting att klaga över, har kollat på lokaler till min grymma fest också och skaffat DJ, den kommer bli awesome! Resten av lördagen ska jag fixa pryttlar till festen och ha myskväll med världens finaste my!
 
 
 

party all night looong

Hade en sup(a/er)kväll igår, med massa alkohol och massa fina och nya bekantskaper! Längtar dock så otroligt mycket till man kan komma in lagligt på dansställerna och slippa smyga med allting och faktiskt berätta hur gammal man är! 40 dagar/5 helger kvar, stå ut Lii......
Nu blir det strax att dra till jobbet för att håva in lite cash så att man faktiskt har några pengar att parta för sen!
 
Hoppas ni har en trevlig lördag!
 
 

världens fetaste 18årsfest

Jo, det är ju så att jag om 41 dagar fyller 18 år, jag kan inte fatta det. Och jag har inte haft födelsedagsfest sen jag gick i 7:an, alltså 5 år sedan. Och man fyller bara 18 år en gång, 18 är ett stort steg. Så jag har tänkt på det här och självklart ska jag ha en 18årsfest! Men absolut inte vilken 18årsfest som helst. Den ska vara oförglömlig, haha okej, folk får gärna "glömma" bort den pga alkoholen. Men det ska vara en sådan där fest som folk pratar om flera månader efteråt! Jag har tänkt att hyra en lokal, men vad behövs mer?!
 
Men nu behöver jag verkligen er hjälp. Vad symboliserar en oförglömlig 18årsfest? Vad krävs och vad behöver man införskaffa? Ska man ha något tema? 
Om ni har varit på en sån här oförglömlig fest, vad var det som gjorde den så himla bra?!
 
 
 

Proteinpulver för tjejer

Tänkte beställa detta proteinpulver-kit från gymgrossisten ikväll, super tjejigt och super gulligt! Skriver självklart en recension om detta proteinpulver sen, har riktigt höga förväntningar om dessa prudukterna så jag hoppas inte jag blir besviken!
Är det någon som har testat Charlotte Perrelli's proteinpulver? Om inte, har du testat något annat proteinpulver som du vill rekommendera? 
 

Seriernas underbara värld

 
Jag är verkligen helt galen i serier, det spelar inte heller någon roll vilken serie det är, jag är bara galen i dem.  Jag har kollat ut alla "How i Met Your mother", "Sex and the city", "Andra Avenyn", "Scrubs", "Family Guy", "Simpsons", "Svampbob fyrkant" och " Ghost Whisperer", men nu behöver jag verkligen en ny, för jag har kollat ut dessa serier ett antal gånger om jag säger så :o 
 
 

Tankar om sommarlovet

En sista dag att vila ut innan verkligheten börjar igen. Jag vet egentligen inte exakt vad som hände detta sommarlovet, jag vet bara att jag har förändrats något så otroligt mycket som person och att jag har lärt mig massvis. Jag har lärt mig vikten utav att se livet ifrån ett annat ljus, av att älska någon och vikten utav att ha vänner som ställer upp för en.
Jag har träffat de mest fantastiska människorna under detta sommarlovet, människor med så otroligt olika och fina personligheter och aldrig har så många nya ansikten uppenbarat sig för mig.
Under detta sommarlovet har jag börjat se Karlskrona ur ett annat perspektiv, den är fortfarande en skit stad med massa idioter till invånare, men någonstans där i mörkret finns de små ljuskornen. Människor som har ett hjärta, människor som vill någonting och människor som står upp för andra, det är ni som har gjort mitt sommarlov, ni, de människorna utan ett hjärta av sten, det är ni det.
 
Imorgon återvänder jag för ett sista år, till skolan och människorna som har gett mig det bästa man kan få: En viljestyrka, En gemenskap och En trygghet.
 

Studentmössor i all ära!

Okej, det är typ ett år tills vi tar studenten, men nu när vi i skolan pratar om slutproduktioner, studentfester, bal, pubar, champangefrukostar, mösspåtagning och allt därtill så kan man ju inte bara bärga sig. Man måste bara börja kolla på studentmössor, eller iallafall tjuvkika lite..! 
Men jag har kommit på att gud vilka valmöjligheter det finns, det är för många och jag kan absolut inte bestämma mig! Vad ska det stå på den? Jag har ingen aning. Jag vet bara att den ska ha rosa detaljer.
 
När ni beställde era studentmössor hade ni också det såhär svårt? Har ni några ideér på vad det ska stå på mössan? Vad skrev ni på eran?
 
 

Vikten av att ha vänner

Ingen inser egentligen hur viktigt det är att ha vänner förens något riktigt jobbigt händer, något som får en att gå under, som får en att inse att ingenting varar förevigt, först då kan man se upp och inse hur viktigt det är att man har vänner att anförtro sig åt. Med tiden lär man sig också vilka vänner som är de äkta och vilka som bara spelar.
 
Men nu vill jag prata om något som är väldigt viktigt för folk att veta: Man ska aldrig ta någon förgivet. När man får pojkvän/flickvän så glömmer de flesta bort sina vänner och ska jag vara ärlig, så är det något utav det värsta jag vet. För vet ni vad? Man ska aldrig ta förgivet att de finns kvar när man väl gör slut med sin partner. Håller du på att umgås med din flickvän/pojkvän 24/7 och dissar dina vänner för henne/honom så lovar jag dig att dina vänner kommer inte finnas där för att stötta dig när hen har gjort slut. 
Jag vill bara säga en sak till alla som håller på såhär:
En relation med en flickvän/pojkvän kan ta slut när som helst, men vänner består, så länge du inte behandlar dem som skit.
 
Jag må ha behandlat mina vänner som skit ibland och jag vet om detta, men det kommer aldrig någonsin hända igen. För mina vänner är det bästa som har hänt mig. De är mina skyddsänglar och ställer alltid upp för mig, no matter what. Så tänk på hur du behandlar dina vänner och tänk på hur det kommer bli utan dem, för om du tänker efter lite, så är vikten av att ha vänner så mycket större än vikten utav ha flickvän/pojkvän.
 
Bild från 1an på gymnasiet, men gud vad jag älskar dig vännen!
 
 

Åldersnoja på högsta grad

Jag var i skolan idag, okej, jag vet, jag börjar inte förens om 5 dagar, men ändå. Och jag har försökt smälta hela sommarlovet att jag börjar i 3:an nästa termin, sista året på gymnasiet. Jag fyller 19 nästa år, 19 hela höstrar, jag kan inte förstå det. Om mindre än ett år tar jag studenten. Om ett år bor jag i Göteborg.
Vart tog livet vägen? Vart försvann all barndomen, problemlösheten och allt det oerfarna?
 
När jag såg alla ettor i skolan blev verkligheten klar för mig, första gången på hur länge som helst. Jag börjar bli vuxen.  Myndig, körkort, eget hem. Barndomen är över för mig, livet börjar på riktigt och jag hatar det samtidigt som om jag inte kan bärga mig tills jag är där uppe i göteborg, bärga mig tills jag börjar om på nytt i en ny stad, får ett nytt liv. 
 
Jag ska aldrig bli gammal. Jag kan få hur mycket rynkor som helst, men jag är en person som vägrar att bli gammal. Jag kommer iallafall aldrig bli gammal på insidan. Klok, men aldrig för gammal, det är vad jag ska bli.
 
Har ni  någon gång fått åldersnoja?
 
 
 
 

Hey you.

 

society killed the teenager

Det flesta tonåringar idag mår dåligt för är på grund av andra människor. I vårt samhälle idag så får man inte ha sex med vem man vill, tycka om vem man vill och träffa vem man vill. Man blir på stan kallad för hora, bög, flata, idiot m.m och pga detta är det många tjejer och killar som mår dåligt. Givetvis är samhället mycket mer "bög-vänliga" nu än förr, men om man är tillexempel bög så får man ändå skit för det,  för det är inte "tillåtet" att tycka om vem man vill. En fråga, vad är det för jävla påstående? VADÅ INTE FÅ TYCKA OM VEM MAN VILL?! VADÅ INTE FÅ LIGGA MED VEM MAN VILL?! VADÅ INTE FÅ TRÄFFA VEM MAN VILL?! Sluta prata skit, sluta döma, alla vet själva om man gör fel, men det är ens egen ensak och problem att fixa. Och det är inte ens fel vem man faller för, det är hjärtats, man liksom bara faller.
 
Det är dags för samhället att sluta trycka ner folk. Nu. Annars kommer tonåringarna dö ut.

jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

 
Var ute och fotograferade lite i morgondimman, underbart mysigt. Men man känner verkligen att höstrusket är påväg och att sommaren börjar lida mot sitt slut. Idag blir det att redigera bilder, sucka åt vädret och åka in med fina vänner för att ta ett gympass. Hoppas ni har det bra där ute alla fina människor! Stay Strong.

Hur kommer man över någon?

 
Att komma över någon är jobbigt, riktigt jobbigt, speciellt om det är ofrivilligt, men man måste gå igenom det någon gång för att känna att man lever. Att komma över någon handlar i princip bara om att ta sitt jävla liv tillbaka och resa sig upp, ursäkta ordvalet, men det är sant. Personen som du måste komma över har tagit över ditt liv, du tänker på hen hela tiden, om vad hen gör, om vad hen skulle tycka o.s.v, personen har helt enkelt invaderat ditt liv i varenda liten vrå . Genom att komma över någon tar man sitt liv tillbaka, sitt hjärta och kommer ner på jorden igen, till verkligheten.
 
Hur lång tid tar det att komma över någon?
Hur lång tid det tar för en person att komma över en annan person är helt inviduellt ,det beror oftast mest på hur kär man är fortfarande, hur förhållandet slutade, om ni är vänner nu, om personen fått någon ny, om man fick sitt hjärta krossat, om man saknar personen o.s.v. 
Vissa tror att om man tar "förhållande-tiden" och delar den på mitten så har du räknat ut hur länge det kommer ta innan du har glömt bort personen. T.e.x om du och ditt ex var tillsammans i 4 månader, så kommer det ta 2 månader för dig att bli hel igen, för dig att glömma.
 
Vad ska man göra?
Innan du läser det här så ska du vara bombsäker på att du inte kan få personen tillbaka. Är du inte det? Läs här istället!
 Gråt ut. Det kanske låter töntigt, men känner du att du behöver gråta så gör det, Gråt länge och smärtsamt, gråt tills det inte finns några tårar kvar. Då kan du sedan inte gråta mer och det känns bättre. Tips! Köp hem så mycket glass och choklad så att du kan simma i det om du skulle vilja, ät sedan upp så mycket du orkar. Tro mig, det funkar, du känner dig bättre.
Håll dig sysselsatt. Och glöm hen. Effekten av att hålla sig sysselsatt är att du inte tänker på personen lika ofta och tänker du inte på hen så kommer du snart ha glömt hen också. Umgås med vänner, spela dator, kolla på film, gå ut framför allt!
Tänk på allt dåligt. Ibland blir vi dock tvungna att tänka på personen, trots att vi inte vill, men om du då måste tänka, tänk på allting dåligt med personen, allting du hatade i ert förhållande, det kan vara vad som helst. Och tro mig, det finns allting någonting du hatade, för hade förhållandet varit fel fritt så hade du inte behövt läsa det här och ni hade fortfarande varit tillsammans, ellerhur? T.e.x du hatade alltid när han kisade med ögonen, tänk på det! Eller du hatade den där tröjan hon alltid hade på sig, tänk på den! Om du tänker såhär hela tiden och inte påminner dig om de bra sakerna som hen har eller ni hade så kommer du kunna glömma personen, det lovar jag dig.
Hitta något värt att leva för. Det kan vara vad som helst. Det kan vara "att göra dina vänner lyckliga", din familj, mamma, pappa, eller du kan leva för det jag lever för. Jag lever för min framtidsdröm, flytta härifrån och studera till inredningsarkitekt.
 
 
Enligt min riktiga åsikt så kan man aldrig komma över någon förens man har hittat någon ny. Om det är sant vet jag inte och jag borde väl inte ge det rådet, men det funkar för mig. 
Dessa låten som Håkan Hellström har skrivit har hjälpt mig ofta att komma över någon,så checka gärna in dem!
 
 

 
 
 
 
 

Things to know 1

Follow on Bloglovin

Hej och välkommen!
Du har kommit till träningsbloggen LillaLii.se. Bloggen som blandar kultur med träning.

Jag som driver denna bloggen heter Lii Ahlin. Jag är en kulturgalen tjej som främst älskar att träna och spela teater, men även att fotografera och skriva. Lii är en sådan tjej som när hon väl har bestämnt sig för någonting så går det inte att stopppa henne, hon slutar inte förens hon fått det hon vill uppnå. Ni får följa mig genom vått och torrt; på mina galna, spontana roadtrips ut i världen, på mina konstiga, tappra försök att åstakomma något i köket och mot vägen till att bli vuxen. Allt detta blandas med vardagssaker såsom gympass, löparrundor, kostutbildningar och mycket, mycket mer! Hoppas det smakar!


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!  2013
  Juli
  Augusti
  September
  Oktober
  November
  December

  2014
  Januari
  Februari
  Mars
  April
  Maj
  Juni
  Juli
  Augusti
  September