Alkohol ger dig platt mage

 Källa
Javisst, du läste rätt. Akohol ger dig platt mage. Visst låter det galet? men det är faktiskt helt sant. 
För att klå fettet på magen så har undersökningar visat att man ska dricka ett litet glas vin varje dag, eftersom att ett måttligt alkoholintag ger mindre fett. Ju mindre kortisol du har i blodet, desto lättare är det att bli av med fettet på magen. Denna effekt gäller bara vin och öl, inte andra alkoholer och man får endast dricka sju glas per vecka, annars kan det få motsatt effekt och fettet börjar fästa sig på magen!
 
Jag, lilla lii, rekommenderar dock inte detta! Regelbundet alkoholintag kan inte bara leda till fetma utan också ett alkoholmissbruk. Så passa er! Men visst var detta en liten rolig information att veta? 

Kommentarer
HJJONSSON säger:

Haha fan vad coolt!

Svar: Ellerhur är det! Dock är det ingenting som jag tänker testa mig på! Haha ;)
Lii Ahlin

2014-04-14 | 16:23:48
Bloggadress: http://www.hjjonsson.se
glitterhjerta.blogg.se säger:

Haha intressant. Tur att jag inte gillar varken vin eller öl så ingen risk för alkoholmissbruk. Hade även blivit dyrt.
Annars fett coolt!

Svar: Haha, ja, rolig information! Men sen vet man ju dock inte om det funkar eftersom att alkohol innehåller mycket kalorier, menmen ingenting man borde testa iallafall! ;)
Lii Ahlin

2014-04-17 | 00:40:58
Bloggadress: http://glitterhjerta.blogg.se/
Julia säger:

Jag läste detta i Paulúns bok om fettförbränning. Han försökte stärka tesen att vin bränner fett med vetenskapliga undersökningar, men det enda han kunde referera till var en undersökning med väldigt liten population där de jämfört med effekten av juice.

Ett glas vin innehåller ungefär 120 kalorier och då kroppen får i sig alkohol prioriteras denna nedbrytning före uppbyggnad av till exempel muskler, alltså är det väldigt konstigt att vin framställs i media som någon slags fettförbrännare.

Vill man sänka sitt kortisol kan man äta l-glycin, det är en aminosyra som naturligt finns i kroppen och att ta den som tillskott ska tydligen kunna ge stor skillnad på kortisolnivåerna!

2014-04-23 | 11:07:27
Bloggadress: http://juliaoflund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback