Mega-mackan!

Gjorde mig en otroligt galet god mega macka imorse! Jag såg för någon dag sedan någon som hade gjort hål i sin macka och fyllt hålet med stekt ägg, såg så inspirerande ut att jag gjorde samma sak!
 
Detta hade jag i min macka:
Ägg, Gurka, Kalkon, Ost, Salamiost, Curry, Pizzakrydda och Salt.
Hur ser er favoritmacka ut?
 
 

Studentdagar

Nu har äntligen studenten i Karlskrona börjat på rikitgt! Såhär såg gårdagen ut då jag firade min fina vän Anna på hennes studentdag. Dagen började dock med att jag och min fina klass (som tar studenten på fredag) skulle åka ut till en ö som heter Aspö som ligger här utanför Karlskrona. Vi skulle ta båten klockan 9 och jag vaknar med ett ryck klockan halv sju och tror att jag har missat båten (vilket jag inte hade). Jag tänkte att då kan jag sova en stund till men tror ni inte att jag försover mig och vaknar 9 minuter över 9. Suck. Jag hann iallafall till 10:30 båten och fick en fin dag med klassen.
 
Klockan 13:30 var vi tillbaka i Karlskrona, jag sprang och köpte en present till Anna och åkte hem och bytte om. Tillbaka i stan mötte vi upp Anna och kollade sedan på när hon åkte studentflak runt stan i regnet. (Hoppas inte jag får regn på min student!) Efter det blev det middag på en camping under ett festtält och efter det blev det fest. Kanon dag om du frågar mig!
Snart är det min tur..
 
 

StudentbravaderHej hallop! Idag var en liten knasig skoldag. Nästan inga lektioner, trots detta slutade vi ändå vid fyra tiden. Efter det så fortsatte vi på våran studentpoängjakt och utförde uppdraget "sjunga högt till musiken i en affär". Riktigt pinsamt, men roligt! Sen hängde vi upp lakan över stan med vårat klassnamn på. Det är inte långt kvar nu! 


Gymnasieregattan 2014

Vi var på gymnasieregattan igår, var otroligt kul trots det dåliga vädret och vi hejade som galningar! Gymnasieregattan är en nykommen tradition till Karlskrona som går ut på att de kommunala skolorna tävlar mot varandra i en roddtävling, vinnargymnasiet får ett vandringspris vid vinst. Galet roligt. Här har vi några bilder som jag tog då.
 

Behind the scenes - Studentfotografering

Här är några bilder bakom fotograferingen från när vi tog våra studentbilder. Tänka sig att det är knappt en vecka kvar, jag skakar bara jag tänker på det. Någon mer som är laddad inför studenten?
 
 
Follow on Bloglovin

Hej och välkommen!
Du har kommit till träningsbloggen LillaLii.se. Bloggen som blandar kultur med träning.

Jag som driver denna bloggen heter Lii Ahlin. Jag är en kulturgalen tjej som främst älskar att träna och spela teater, men även att fotografera och skriva. Lii är en sådan tjej som när hon väl har bestämnt sig för någonting så går det inte att stopppa henne, hon slutar inte förens hon fått det hon vill uppnå. Ni får följa mig genom vått och torrt; på mina galna, spontana roadtrips ut i världen, på mina konstiga, tappra försök att åstakomma något i köket och mot vägen till att bli vuxen. Allt detta blandas med vardagssaker såsom gympass, löparrundor, kostutbildningar och mycket, mycket mer! Hoppas det smakar!


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!  2013
  Juli
  Augusti
  September
  Oktober
  November
  December

  2014
  Januari
  Februari
  Mars
  April
  Maj
  Juni
  Juli
  Augusti
  September