Visste du att...

Mjölk innehåller lika mycket kalorier som Coca Cola.  Mellan mjölk innehåller 45 kcal och coca cola innehåller 42 kcal per 100gram. Detta betyder inte att du borde byta ut mjölk mot läsk eftersom att läsk i princip bara innehåller socker. 
 
Det är bättre att träna på tom mage. Ja, det är sant. Det är bättre att träna innan du har ätit din frukost på morgonen. Du kan därav bränna upp till 20 procent mer. Se bara till att dricka vatten!
 
Streching innan träningen gör att du känner dig svagare. Man ska inte strecha innan eftersom att om du gör det kan du känna dig svagare och svajigare. Genom att skippa streching innan minskar du risken för skador och maximerar träningen. Strecha istället efter.
 
Man visst kan träna om man är sjuk. Många tror att man inte kan träna (eller tar det som en ursäkt) när man sjuk men om det är så att symptomen är ovanför axlarna (ex förkyld eller krasslig hals) så är det inget problem. Se bara till att ta det lugnt. Lugn träning är hur bra som helst.
 
Tacokryddmix innehåller lika mycket socker som Coca Cola. Tacokryddmixen ska primärt inte anses vara en "krydda" eftersom att det är rent druvsocker och stärkelse. Per 100gram torrvara får du i dig 50gram socker och det är lika mycket som du får i dig från 1st 50cl coca cola.
 
Var det något utav det här som du inte visste?
 
 
 

Kommentarer
HJJONSSON säger:

Intressant! Är det verkligen sant det där om mjölk och cola?
Sv. Åh tack fina du! <3

Svar: Det är faktiskt sant! Det ger alla där ute som räknar kalorier en tankeställare att ibland ska man inte alltid gå på kalorier för ibland är det trots låga kalorier inte nyttigt för kroppen! :)
Lii Ahlin

2014-05-17 | 11:26:44
Bloggadress: http://www.hjjonsson.se
Ebba ♥ säger:

Oj, visste inget av detta! Jätteroligt inlägg :)

Sv: De är jättefina på, så jag tycker absolut det är värt det! Kramkram ♥

Svar: Ja, intressant! :)Hade du inte kunnat visa en för och efterbild när du har på dig något utav dem? Skulle bli jätte tacksam! :)
Lii Ahlin

2014-05-17 | 15:17:26
Bloggadress: http://ebbsy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback