Wednesday Beauties: Body Lotion

Ny kategori (woooho!). Insåg när jag städade häromdagen hur mycket hud&hårvårdsprodukter jag faktiskt har och använder väldigt ofta så jag tänkte att jag kan väl rekommendera några utav mina favoriter. Den nya kategorin heter "Wednesdays Beauties" och kommer alltså vara skönhetstips på Onsdagar. Säg gärna vad ni tycker om den nya kategorin!
Nordic Cap, Body Butter Kiwi Lime. Denna är faktiskt inte en utav mina favoriter, används sällan men ligger ändå kvar i lådan. Den har en fräsch doft som inte alls är lika "tjejig" som de andra bodylotionen som jag visar idag. Den ger hyffsad mjukhet men det bra med denna är att den är så billig. Finns på maxi har jag för mig. och kostar inte alls 200kr som victoria secreten tillexempel. Ger denna 3 av 5 stjärnor.
 
Victoria Secret, Dream Of Kisses Pink Champagne & Apple, Hand & Body Cream. Det här är en ny favorit i min samling. Köpte den för några veckor sedan och har nog inte gått en dag utan den. Jag har alltid velat finna en doft som är väldigt "girly", tjejig och aldrig hittat den förens nu. Den har en väldigt tjejig doft som passar mig och är därför min everyday-wear. Man blir extremt mjuk av denna och återfuktningen/doften/mjukheten varar i flera timmar! (Till skillnad från andra victoria secret som doften går bort på mindre än en timme, bodymist t.ex.)
Ger den 5 stjärnor av 5 eftersom att jag inte har något som jag vill ändra. 
 
LdB, Royal Edition Creamy Lotion. Detta är en gammal favorit i min samling och som ni kanske ser så har jag klippt isär tuben för att få ut allt från den. Det kanske är helt fel att lyfta fram denna för er egentligen eftersom att LdB har slutat sälja den och absolut inte planerar att ta fram den igen. (Får nästan en tår när jag skriver det här) Tänker därav inte skriva för mycket, för vill inte att ni ska bli lika kär som jag i den. 
Royal som den heter, luktar den också. Den luktar kungligt, fräscht och samtidigt mjukt, dock inte lika tjejig som victoria secret utan på en behaglig nivå så att man kan använda parfym till. 5 av 5, no regrets, önskar så gärna att den såldes igen, då skulle jag köpt upp hela lagret.
 
Några utav dessa som du använder dig utav?

Kommentarer
Sara säger:

Använder inget utav dem men älskar VS :)

Svar: Tycker victoria secret är lite överskattat faktiskt, inte så bra kvalité, men man kan ju tycka olika! :)
Lii Ahlin

2014-09-10 | 14:47:36
Bloggadress: http://www.baakochmaat.blogg.se
SARA EMILIA säger:

Så bra tios! :D
Lust att göra ett bloglovin-byte? :)

Svar: Jag vill gärna göra ett bloglovin byte! Följ mig och säg vad du blev för nummer så gör jag samma sak. :)
Lii Ahlin

2014-09-10 | 21:43:21
Bloggadress: http://saraemilias.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback